Schrijf in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw bericht zal gecontroleerd worden voordat deze gepubliceerd zal worden.
35 entries.
Clarike Clarike uit Wezep schreef op maart 17, 2021 om 12:14 pm
Ik ben altijd met plezier gaan lessen bij hem, hij is erg geduldig en kijk goed wat jij persoonlijk nodig hebt. Ook was het altijd gezellig bij hem. Erg bedankt!
Gideon van Bekkum Gideon van Bekkum uit Wezep schreef op maart 11, 2021 om 1:45 pm
Super blij om bij Lute mijn "License to Drive" te halen. Altijd een gezellige sfeer in de auto en door de duidelijke instructies in mijn eigen tempo geleerd voor het praktijkexamen. Bedankt Lute!
Tim De Kruijf Tim De Kruijf uit Wezep schreef op maart 11, 2021 om 1:36 pm
Onzettend fijn kunnen rijden bij Lute. Een aardige man waarmee je goed kan opschieten. Hij legt het je rustig allemaal uit en geef het vertrouwen. Geen gehaast je komt er vanzelf wel. Lute kan goed inschatten of je klaar bent voor een examen en zal beslist je niet zo maar laten afrijden wat je wel eens hoort bij andere rijscholen. Fantastische tijd gehad en veel geleerd. Lute bedankt.
Anne Will Anne Will uit KAMPEN schreef op november 13, 2020 om 5:46 am
Hele fijne rijlessen gehad, Lute heeft veel geduld en komt altijd met een heldere uitleg, zeker een aanrader en bedankt voor alles!
Maybel Maybel uit Wezep schreef op juli 9, 2020 om 2:57 pm
Bedankt voor de fijne rijlessen. Ik voelde mij goed op mijn plek. Het was altijd een fijne sfeer in de auto. Het is zeker een aanrader om bij Beute te gaan lessen.
Julia Julia uit IJsselmuiden schreef op september 10, 2019 om 11:04 am
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren! Sfeer was top en de uitleg was altijd duidelijk. Lute is een hele fijne rij instructeur, echt een aanrader! Bedankt voor alles 🙂
admin admin schreef op juli 30, 2019 om 5:42 pm
Sigrid vd Wal wrote Hele prettige rijlessen gehad. Heldere uitleg, veel geduld en ook nog eens heel gezellig! Bedankt Lute!
Lars Lars uit Hattem schreef op april 10, 2019 om 8:52 am
Altijd hele prettige rijlessen gehad met Lute, vandaag mijn rijbewijs gehaald. Lute bleef altijd rustig en vond het niet erg om iets 4 5 of 6 keer uit te leggen, wat ik erg fijn vond. Ook waren er altijd leuke, gezellige en open gesprekken, net als de sfeer die was altijd goed!
Jozua Jozua uit Zwolle schreef op maart 21, 2019 om 1:20 pm
Ik heb ontzettend genoten van de rijlessen, ik heb sinds deze week mijn rijbewijs binnen en ik kan de lessen van Dhr. Beute iedereen aanraden. Je krijgt maatwerk geboden, daar houd ik van. Ik kan me niet indenken hoe het moet zijn om geen leuke sfeer in de auto te hebben of om met tegenzin je rijlessen te volgen. Dhr. Beute heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik heb deze week mijn rijexamen gehaald en dat is compleet te danken aan de geweldige, leerzame en niet te vergeten leuke lessen van Beute.
Danielle Danielle uit Kamperveen schreef op maart 13, 2019 om 3:01 pm
De lessen waren erg leerzaam, ik zag er in het begin tegenop maar Lute zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was. Bedankt voor de goede rijles en de gezellige gesprekken!
Aimée Elzerman Aimée Elzerman uit Wezep schreef op januari 28, 2019 om 9:27 am
Ik heb erg leuke rijlessen gehad bij Beute! Het was erg gezellig en ik heb veel geleerd. Beute is erg geduldig en neemt alle tijd om je iets te leren. Bedankt voor de fijne en gezellige rijlessen!
Olga Olga uit Wezep schreef op december 24, 2018 om 8:13 am
Lessen van Beute waren altijd zeer leerzaam maar ook gezellig! Alles werd altijd goed uitgelegd en net zolang geoefend totdat je het kon. Naast het serieuze waren er ook altijd gezellige gesprekken waardoor je met zin naar rijles ging. Bedankt!
Amber Tijssen Amber Tijssen uit Hattemerbroek schreef op december 11, 2018 om 9:41 am
Waren altijd gezellige en leuke lessen! Enorm veel geleerd en is geduldig met lessen. Lute is fijne rij-instructeur die weet wat je nodig hebt. Bedankt voor alles ?
Edwin Versprille Edwin Versprille uit Wezep schreef op oktober 16, 2018 om 2:08 pm
Enorm leuke lessen gehad, erg leerzaam en heel gezellig altijd!
Anonymous Anonymous schreef op september 27, 2018 om 10:23 am
Nadie de Ridder 21 september om 16:39 · Super leuke en gezellige lessen gehad! Bedankt en sorry voor de kleine hartverzakkingen soms??
Anonymous Anonymous schreef op september 27, 2018 om 10:20 am
Renate Krooneman 21 september om 23:01 · Lute is een geduldige rij-instructeur die je altijd op je gemak laat voelen. Hij weet precies waar je aan toe bent en wanneer je klaar bent voor het examen. Super rijschool met een super instructeur! Bedankt voor de fijne lessen en uiteindelijk het rijbewijs Lute!
Marno Marno uit Wezep schreef op september 11, 2018 om 8:25 am
Erg leerzaam om met Lute in de auto te zitten. Altijd gezellige gesprekken gehad tijdens de lessen en ook nog eens mijn rijbewijs in 1x gehaald! Kortom helemaal top deze rijschool!
Renate Renate uit Wezep schreef op september 2, 2018 om 1:04 pm
Hele fijne lessen gehad bij Lute. Altijd gezegd dat ik nooit zou gaan autorijden, maar Lute heeft dit toch mooi voor elkaar gekregen. Super rijschool!
Jiska Jiska uit Wezep schreef op juni 15, 2018 om 2:37 pm
Het was altijd gezellig naast Lute in de auto. Naast dat je leert rijden, heb je ook goede gesprekken over andere zaken en je zo krijg je er gratis een paar goede levenslessen bij. Het was een periode die ik niet snel zou vergeten.
Ilse Ilse uit Zwolle schreef op juni 5, 2018 om 5:21 am
Altijd super fijne lessen gehad. Lute was altijd super geduldig (en dat was soms echt nodig). Uiteindelijk in 1x mijn rijbewijs gehaald. Super rijschool!