Schrijf in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw bericht zal gecontroleerd worden voordat deze gepubliceerd zal worden.
31 entries.
Maybel Maybel from Wezep wrote on July 9, 2020 at 2:57 pm:
Bedankt voor de fijne rijlessen. Ik voelde mij goed op mijn plek. Het was altijd een fijne sfeer in de auto. Het is zeker een aanrader om bij Beute te gaan lessen.
Julia Julia from IJsselmuiden wrote on September 10, 2019 at 11:04 am:
Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren! Sfeer was top en de uitleg was altijd duidelijk. Lute is een hele fijne rij instructeur, echt een aanrader! Bedankt voor alles 🙂
admin admin wrote on July 30, 2019 at 5:42 pm:
Sigrid vd Wal wrote Hele prettige rijlessen gehad. Heldere uitleg, veel geduld en ook nog eens heel gezellig! Bedankt Lute!
Lars Lars from Hattem wrote on April 10, 2019 at 8:52 am:
Altijd hele prettige rijlessen gehad met Lute, vandaag mijn rijbewijs gehaald. Lute bleef altijd rustig en vond het niet erg om iets 4 5 of 6 keer uit te leggen, wat ik erg fijn vond. Ook waren er altijd leuke, gezellige en open gesprekken, net als de sfeer die was altijd goed!
Jozua Jozua from Zwolle wrote on March 21, 2019 at 1:20 pm:
Ik heb ontzettend genoten van de rijlessen, ik heb sinds deze week mijn rijbewijs binnen en ik kan de lessen van Dhr. Beute iedereen aanraden. Je krijgt maatwerk geboden, daar houd ik van. Ik kan me niet indenken hoe het moet zijn om geen leuke sfeer in de auto te hebben of om met tegenzin je rijlessen te volgen. Dhr. Beute heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik heb deze week mijn rijexamen gehaald en dat is compleet te danken aan de geweldige, leerzame en niet te vergeten leuke lessen van Beute.
Danielle Danielle from Kamperveen wrote on March 13, 2019 at 3:01 pm:
De lessen waren erg leerzaam, ik zag er in het begin tegenop maar Lute zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was. Bedankt voor de goede rijles en de gezellige gesprekken!
Aimée Elzerman Aimée Elzerman from Wezep wrote on January 28, 2019 at 9:27 am:
Ik heb erg leuke rijlessen gehad bij Beute! Het was erg gezellig en ik heb veel geleerd. Beute is erg geduldig en neemt alle tijd om je iets te leren. Bedankt voor de fijne en gezellige rijlessen!
Olga Olga from Wezep wrote on December 24, 2018 at 8:13 am:
Lessen van Beute waren altijd zeer leerzaam maar ook gezellig! Alles werd altijd goed uitgelegd en net zolang geoefend totdat je het kon. Naast het serieuze waren er ook altijd gezellige gesprekken waardoor je met zin naar rijles ging. Bedankt!
Amber Tijssen Amber Tijssen from Hattemerbroek wrote on December 11, 2018 at 9:41 am:
Waren altijd gezellige en leuke lessen! Enorm veel geleerd en is geduldig met lessen. Lute is fijne rij-instructeur die weet wat je nodig hebt. Bedankt voor alles ?
Edwin Versprille Edwin Versprille from Wezep wrote on October 16, 2018 at 2:08 pm:
Enorm leuke lessen gehad, erg leerzaam en heel gezellig altijd!
Anonymous Anonymous wrote on September 27, 2018 at 10:23 am:
Nadie de Ridder 21 september om 16:39 · Super leuke en gezellige lessen gehad! Bedankt en sorry voor de kleine hartverzakkingen soms??
Anonymous Anonymous wrote on September 27, 2018 at 10:20 am:
Renate Krooneman 21 september om 23:01 · Lute is een geduldige rij-instructeur die je altijd op je gemak laat voelen. Hij weet precies waar je aan toe bent en wanneer je klaar bent voor het examen. Super rijschool met een super instructeur! Bedankt voor de fijne lessen en uiteindelijk het rijbewijs Lute!
Marno Marno from Wezep wrote on September 11, 2018 at 8:25 am:
Erg leerzaam om met Lute in de auto te zitten. Altijd gezellige gesprekken gehad tijdens de lessen en ook nog eens mijn rijbewijs in 1x gehaald! Kortom helemaal top deze rijschool!
Renate Renate from Wezep wrote on September 2, 2018 at 1:04 pm:
Hele fijne lessen gehad bij Lute. Altijd gezegd dat ik nooit zou gaan autorijden, maar Lute heeft dit toch mooi voor elkaar gekregen. Super rijschool!
Jiska Jiska from Wezep wrote on June 15, 2018 at 2:37 pm:
Het was altijd gezellig naast Lute in de auto. Naast dat je leert rijden, heb je ook goede gesprekken over andere zaken en je zo krijg je er gratis een paar goede levenslessen bij. Het was een periode die ik niet snel zou vergeten.
Ilse Ilse from Zwolle wrote on June 5, 2018 at 5:21 am:
Altijd super fijne lessen gehad. Lute was altijd super geduldig (en dat was soms echt nodig). Uiteindelijk in 1x mijn rijbewijs gehaald. Super rijschool!
Roel Roel from Zwolle wrote on May 30, 2018 at 8:57 pm:
Ik heb altijd met veel plezier naast Lute gezeten, fantastische man, geweldig persoon. En heb er ook nog eens alles van geleerd! Kortom: een hele grote aanrader Bedankt voor alles!
Danielle Danielle wrote on May 9, 2018 at 11:57 am:
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik de rijlessen als super leuk, leerzaam en vooral positief heb ervaren! Ik ben blij dat ik geslaagd ben, maar onze gesprekken ga ik zeker missen.
Femke Femke from Wezep wrote on April 4, 2018 at 1:44 pm:
Erg plezierige rijlessen gehad. Lute is geduldig en betrokken, heeft veel mensenkennis. Ook voor onzekere mensen of mensen met faalangst zeker een aanrader, al was hij soms zelfs iets te lief 😉
Carla Carla from Wezep wrote on March 31, 2018 at 5:34 pm:
Dank je wel Lute Beute voor de prettige rijles. Nu kan ik met een gerust gevoel de aanvraag bij het CBR afwachten!!