Autorijschool L Beute License to Drive 

is een rijschool die  is ontstaan uit passie voor autorijden en de dynamiek van het verkeer. Het opleiden van jonge (en iets minder jonge) mensen tot bestuurder is, mede door een  lange ervaring op het gebied van klant- en servicegericht werken, voor ons een  kwestie van aandacht en geduld.

Ons uitgangspunt is dat jij je als leerling je op je gemak voelt tijdens de lessen. Een open sfeer en interactie is een hoofdvoorwaarde. Vandaar dat er ook altijd eerst een kennismakingsles wordt gepland en gedaan, zodat je als leerling zeker weet of je het wel prettig vindt bij jouw toekomstige instructeur. Stel je eens voor dat je maanden lang naast iemand zit waar je beslist géén klik mee hebt. Dus heb je na deze kennismaking altijd nog de vrije keuze om  de opleiding bij ons te starten óf toch even verder te kijken. Vanzelfsprekend is deze kennismakingsles gratis .

Iedereen leert op zijn eigen manier in zijn eigen tempo! Die tijd en ruimte krijg je. We zijn gecertificeerd  faalangst  coaching en zijn dus bekend met de stress die faalangst met zich mee kan brengen. Hierin wordt je deskundig begeleid.

Al in het bezit van een rijbewijs, maar u voelt zich niet helemaal zeker van u zelf? U moet kilometers omrijden om dat éne punt in uw route te ontwijken? Wij kunnen  u vrijwel zeker over uw angst en onzekerheid heen helpen. Jammer toch, zo’n duur verkregen rijbewijs en het niet ten volle benutten!?

 

Lute Beute